En av landets aller beste hotellfrokoster

Thon Hotel Lofoten stakk av med 1. plassen i konkurransen om Norges beste frokost i 2016 og i 2017 tok de sølvplassen. Har DU lyst å teste selv? Hold av datoene og bli med på årets konferanse!

MÅLTID

Thon Hotel Lofoten byr på en av landets aller beste hotellfrokoster (gull i 2016 og sølv i 2017) ifølge juryen i Twinings Best Breakfast. 

Med beliggenhet på kaikanten i Lofotens hovedstad, Svolvær, har Thon Hotel Lofoten markert seg kraftig i løpet av sine drøye sju år på hotellkartet. I 2016 kapret også hotellet Norges frokosttrone og i 2017 tok de sølv.

– Satsingen på mat og drikke har definitivt båret frukter, sier hotelldirektør Erik Taraldsen. 

Med kjøkkensjef Stian Haugnes og hans kone, frokostsjef Ingunn Haugnes, bak spakene, serveres det gourmetmåltider både til frokost, lunsj og middag.

 

Lokale leverandører styrker produktet
– Med røtter i nordnorsk matkultur, ønsker restauranten Paleo Arctic å by på nyskapende kulinariske opplevelser med utgangspunkt i havets ressurser, fjellsidenes frodige beiter og omkringliggende gårders spesialiteter, sier kjøkkensjef Haugnes.

Alle på kjøkkenet er lokalt rekruttert, og alle kokkene har fagbrev. For å holde standarden oppe – til enhver tid.

 

Gode lokale råvarer
Og hotellet har også lokale avtaler – som sikrer gode råvarer.

– Vi får fisk rett fra kaia, og vi har fantastiske produsenter rett utenfor hotelldøra. Vi hadde aldri klart å være så gode på frokost (og de andre måltidene) uten våre lokale leverandører, påpeker Taraldsen.

 

Kilde: Horecanytt

Hotelldirektør Erik Taraldsen (til venstre) og kjøkkensjef Stian Haugnes på Thon Hotel Lofoten.
Frokostbuffet på Thon Hotel Lofoten