Digitalisering

La deg inspirere av innovative aktører og spennende løsninger på morgendagens utfordringer. Kos deg med kaffe og kake, møt nye og gamle kjenninger og bygg nettverk! Lytt, spør og lær!

Tema

På konferansens første dag inviterer vi til nyskapningen minglemesse. Her får du møte og lytte til interessante aktører som representerer digitaliseringsbølgen vi står overfor. Disse er blant annet:

  • Ventyr fra Tromsø som har utviklet en "Too good to go"-app for opplevelsesbransjen.
  • Fox Media kommer fra København og demonstrerer mulighetene VR gir i forbindelse opplevelsesdesign og gir deltakere mulighet til å prøve VRbriller. Kort foredrag i plenum mot slutten av hver bolk med deltakerne.
  • Det nasjonale kvalitetssystemet Varde Opplevelseskvalitet ved Trygve Steen fra XXLofoten forteller hva som skal til for å kvalitetssikre dine opplevelser. Du vil også møte Brim Explorer ved Karoline Skahjem og Museum Nord ved Ole Martin Hammer som begge har opplevelser som er Varde-sertifisert.
  • Driver du med aktiviteter, guidede turer eller andre typer opplevelser? Da er Bilberry systemet for deg. Bilberry er aktivitetsbedriftenes operativsystem. På konferansen kan du snakke med dem om hvordan du kan holde orden på bookinger og ressurser, håndtere økonomi og kundeoppfølging.
  • Flere kommer.

Dersom du synes det blir for liten tid til å snakke med alle, vil du møte flere av disse aktørene igjen på hotellet under konferansens dag 2. 

På konferansens dag 2 vil vi også møte Inga Strümke. Hun vil dele refleksjoner og kunnskap om hva maskinene vil bety og hva de kan lære oss i framtida. Kunstig intelligens vil kunne påvirke både hverdagen og reisevanene våre. Helt sikkert vil de påvirke måten vi arbeider på i reiselivet. Ikke gå glipp av det! Les mer om Inga under foredragsholdere.

Kristin Folsland Olsen
Kristin Folsland Olsen
Varde logo

Les mer om