BILDER HAR MARKEDSMAKT!

Hvordan vet du at dine bilder appellerer til dine kunder? Hvordan tenker selfie-generasjonen? Hva er nudging? Hvordan kan vi fortsatt «kontrollere» markedsbudskap, og hva er det viktig å tenke over for deg?

Fagseminar / workshop

Bilder blir stadig viktigere når vi skal selge opplevelser, destinasjoner og bedrifter. Innsikt om temaet er nødvendig og verdifull.

Lena Nøstdahl i Nordnorsk Reiseliv AS vil lede fagseminaret og innlede om hvorfor temaet er viktig i deres nye strategi. Hennes kollega Evgenia Egorova (snart VisitNorway) vil gi oss et solid faglig dykk; «Hvor var du da Big Visual tok over? (I 2018 kan over 60% av alle på jorda dele bilder).»

Vi får innblikk i to konkrete case; Et om riktige bilder til riktige målgrupper og hvordan «bestillingen» til fotografen da må se ut (Sommer i Nord). Og YouTube filmer om «Fra pekefinger til positiv forsterkning (nudging)» ift. ønsket adferd hos utenlandske turister (Pilot på det svenske markedet).

Alle får deretter jobbe med tematikken fra eget ståsted, - med konkrete oppgaver og under faglig veiledning av Jenny Hoff. Hun har bakgrunn som bl.a fotograf og har hovedsakelig levert kommersiell dokumentarfotograf til bedriftsmarkedet. Jenny er marked- og kommunikasjonsansvarlig i Visit Senja Region. Jenny vil dele av sin kunnskap og erfaring. Hun brenner for engasjerende kommunikasjon og viktigheten av å ikke bare kommunisere, men også engasjere! Hun vil veilede oss i en spennende oppgave med historiefortelling i bilder.

Gå ikke glipp av denne muligheten, for bilder har større makt enn vi tror!

Til slutt vil alle få en kortfattet «huskeliste» til eget arbeid med visuell kommunikasjon. Fagseminar m/workhop arrangeres av NordNorsk Reiseliv AS.

 

Tid: Tirsdag 30. oktober kl. 08.30-11.30
Sted: Quality Hotel Grand Royal, Stetind
Pris: Kr. 350,- inkl. kaffepause.

Bilde av smartelefon med mange bilder
Lars Andersen
Lena Nøstdahl
Portrett av Lena Nøstdahl
Evgenia Egorova
Portrett av Evgenia Egorova
Jenny Hoff
Portrett av Jenny Hoff