Framtidens Arrangement

Vi vet at attraktive festivaler, events og arrangementer er «reason to go» og viktige trafikkbyggere på mange destinasjoner. Men hva kjennetegner de som lykkes?

Fagseminar

Per Lund jobber med arrangementsutvikling i Trøndelag Fylkeskommune. Han har i tillegg vært involvert i alt fra store VM-søknader til lokale initiativer landet rundt. Per vil både lede fagseminaret og dele sin innsikt om hva som skal til for å lykkes.
 
Ingrid Solberg Sætre har jobbet på innsiden både av Grenserittet, Allsang på Grensen (gir 25-30.000 besøkende til Halden hvert år) og sitter nå i styret for VM 2019 i orientering. Vi har bedt Ingrid se litt i glassskula, og gi oss sitt syn på framtidens arrangementer.

Nykomlingen Stokkøya Festival på Fosen i Trøndelag fikk i år mye nasjonal medieoppmerksomhet for sin plastfrie festival. En av gründerne, Ingrid Langklopp, kommer til Narvik og vil fortelle mer om deres ambisjoner og strategier. Og hva tror hun vil kjennetegne framtidens festivaler?
 
Narvik har skapt et engasjement rundt sin egen Alpin-VM søknad som man knapt har sett maken til her i landet. Hvordan klarte de det? Og hva betyr det for Narviks videre satsning på arrangementer? Det vil Erik Plener, CEO i Alpin VM 2025 AS snakke om på fagseminaret.
 
Her ligger det an til spennende dialoger om framtidens suksessoppskrifter!

Tid: Torsdag 1. november kl. 09.00-12.00
Sted: Quality Hotel Grand Royal, Victoriahavn A
Pris: Kr. 550,- inkl. lunsj og kaffepauser.

Per Lund
Portrett av Per Lund
Ingrid Solberg Sætre
Portrett av Ingrid Solberg Sætre
Bygda 2.0
Ingrid Langklopp
Portrett av Ingrid Langklopp
Erik Plener
Portrett av Erik Plener