Programledere

Inger-Gunn Sande fra Nordnorsk Kommunikasjon og Bård Jervan fra Innovative Opplevelser skal lede oss gjennom innholdsrike dager i Mo i Rana.

25.10.202108:47 Janne Auby

Inger-Gunn Sande brenner for Nord-Norge og for klar tale. Hun har mer enn 20 års fartstid i NRK, bl.a. som programleder (Halvsju, Sommeråpent, Her og Nå m.m.) og som sjef for fjernsynet i Nord-Norge. Hun har vært kommunikasjonsdirektør i Sjømatrådet og driver nå byrået Nordnorsk Kommunikasjon.

Inger-Gunn elsker å holde kurs for svadageneratorer, og har jobbet med kommunikasjon hele livet. Hun er veldig glad både i fjell og hav, og liker lange fotturer og særlig kveitefiske.  Sande spiller tromme i Torghatten Paradekorps, og klarer seg ikke uten en pocketkrim, mobil og leppestift.

 

Bård Jervan har vært faglig ansvarlig for Norsk Opplevelseskonferanse siden starten og er opptatt nytekning, bærekraft og en kunnskapsbasert utvikling av reiselivet.

Bård har jobbet i norsk reiseliv i snart 40 år, og for egen del liker han best å feriere på øyer, høre på jazz og være på sjøen i seilbåt. Til daglig er han senior partner i Mimir AS, klyngeleder i Innovative Opplevelser og var med å utforme den nye nasjonale reiselivsstrategien som ble overlevert politikerne i mai i år.

Inger-Gunn Sande
Portrett av Inger-Gunn Sande
Bård Jervan
Portrett av Bård Jervan