HUB-riding, nytenkning bak hver sving?

Veien til Straand Hotel i Vrådal i Telemark har alltid vært kronglete og hotellet ønsket nye mer kjøpesterke målgrupper. Motorsykkelfolket liker svinger, liker å møtes og nyte sine turer. Hva med å utvikle et totalkonsept som innebærer at de bor på hotellet og nyter nye fine dagsturer hver eneste dag, HubRiding? tenkte Lars Arne Straand da han skulle overta driften ved hotellet.

FIlm

Han er født inn i en hotellfamilie, men kom hjem til Vrådal fra et liv i IT-bransjen i Oslo. Han og Katrine (hans kone) at det måtte tenkes nytt for å sikre en bærekraftig drift ved hotellet. De gamle skysstasjon-tradisjonene ble trukket fram igjen, de gikk inn i De Historiske og satset på motorsykkelfolket som målgruppe.

Vårt filmteam besøkte Lars Arne i Vrådal og han fortalte historien om hvordan de først satte seg inn i målgruppens behov. På bakgrunn av denne kundeinnsikten utviklet man konseptet HUB-riding; en base for opplevelsesturer på svingete veier i Telemark. Se mer på hubriding.no.

Konseptet vokser nå ut av Vrådal og er utvidet til opplevelsesturer både for veteranbiler og sykkel. reitwagen.noDette handler både om innovasjon og omstilling, og om å forstå kundebehov og omsette det til praksis. 

Her kan du se filmen om Hubriding.

Straand Hotel
Bilde av motorsyklister som står og prater sammen ute.
Straand Hotel
Bilde av motorsykler som kjører på svingete vei i Telemark.
Bilde av 3 motorsyklister i et motorsykkel speil.
Bilde av mange motorsykler som står parkert utenfor Strand Hotel.
Lars Arne og Katrine
Bilde av Kathrine og Lars Arne bak motorsykkel foran Straand Hotel.
Lars Arne Straand
Bilde av Lars Arne som står ved motorsykkel med utsikt i Telemark.