Polar Park Adventure Day

Benytt anledning når du er i Narvik til å besøke Polar Park, som er en opplevelses -og dyrepark i Bardu kommune i indre Troms.
Polar Park Arctic Wildlife Centre er verdens nordligste dyrepark og hjemmet til Nordens store rovdyr som bjørn, ulv og gaupe i tillegg til Nordens hjortedyr som hjort, elg, reinsdyr og moskus.

Aktivitet

AVLYST!

Polar Park Adventure Day
Torsdag 1.11 kl 10.00 - 16.00 (tilbake i Narvik kl 17.00)

 

Polar Park er mer enn en tradisjonell dyrepark. Her legger man stor vekt på dyrevelferd og gir dyrene store områder for å skape en så naturlig som mulig situasjon for dyrene. Ved å ha store naturtro innhegninger får dyrene stimulert sine behov for aktivitet.

Hilde Nikoline Hambro Dybsand, PhD student fra NMBU, jobber med en avhandling kalt «Forbrukeropplevelser i viltturisme». Hun deltar som foredragsholder på konferansen og vil også bli med på turen til Polar Park og vil forteller mer fra sitt arbeid.

Parkens store Zipline er en av Norges lengste, og garantert en av de mer spektakulære. Den strekker seg ca 600 m og gir en toppfart på omtrent 65 km i timen. Du flyr over innhegningene til ulv, gaupe og hjort før du avslutter over elva - er du klar for litt spenning?

Og sist men ikke minst; Dersom du har lyst på en helt spektakulær opplevelse anbefaler vi deg om å delta på Wolf VisitDu får her en unik mulighet til å møte ulvene i Polar Park på innsiden av gjerdet. Dyrepassere fra Polar Park vil være sammen med deg hele tiden, og fortelle deg alt det du måtte lure på om ulven.

Pris kr. 1.000,- inkl. guidet tur i Polar Park, lunsj og buss t/r  Narvik.

Ønsker du i tillegg å teste ut noen av parkens ekstra spennende opplevelser anbefaler vi:

  • Zip Line guiding kr. 250,-
  • Wolf Visit kr. 1.500,-

Bestilles direkte hos VisitNarvik: post@visitnarvik.no

www.polarpark.no

TommySimonsen
Bilde av gutt som svever i zip-line over elv.
TommySimonsen
Bilde av glad mann som svever i zip-line
Polar Park
Bilde av to bjørner ved elv