L

 

Kontaktinfo

Innovative Opplevelser
v/ Marie Bergsli

Telefon
90 82 77 88

Epost
marie@mimir.no

 

w

Naturbaserte aktiviteter

XXLofoten arrangerer i samarbeid med Norsk Opplevelseskonferanse en rekke spennende naturbaserte aktiviteter for våre deltakere. Grip muligheten når du først er i Lofoten til å virkelig kjenne på elementene både til havs og på land.

Aktiviteter
13.09.201715:36 Janne Auby

Nordlys Ekspedisjon

Tidspunkt: Torsdag 2.11 kl. 22.00 - 02.00

Bli med på nordlysekspedisjon til "yttersida" av Lofoten der lysforurensningen er lav og horisonten er lang.

Dette er den perfekte plassen for å observere nordlys og dere får en flott mørketidsopplevelse med en liten gåtur under fjellet, ved havet.

På "Aurora Basecamp" kan dere både sitte ute og følge med på stjernehimmelen eller gå inn og varme dere litt der dere også får tre smake litt på tre typer Lofot-snop: tørrfisk, fenalår og hvalkjøtt. Turen går med buss med start og slutt i Svolvær.

En utmerket kombinasjon med ATTA EDU middag på DuVerden samme kveld.

Arrangør: XXLofoten

Meld deg på her

 

«Day of adventure»

 Tidspunkt:  Lørdag 4.11

«Day of adventure» lørdag 4. november arrangeres i forlengelsen av ATTA EDU seminaret i internasjonal forretningsutvikling 2-3/11 og passer for deg som vil teste noen av de mest spennende og populære aktivitetene i Lofoten.

XXLofoten er spesialister på aktiviteter, opplevelser, mat og teambuilding i Lofoten og tilbyr opplevelser og aktiviteter av topp kvalitet hele året. Et bevis på deres profesjonalitet i alle ledd er tildelingen av  Innovasjon Norges reiselivspris i 2012.   

Alle opplevelsene inneholder elementer som gjør det til mer enn bare en tur eller en aktivitet og XXLofoten er også ditt lokale vertskap.

Fra å ha hatt hovefokus på skreddersøm og gruppearrangement, tar XXLofoten virksomheten et skritt videre og tilbyr individuelle gjester mulighet for å delta på spennende  naturbaserte aktiviteter hele året.

Under Norsk Opplevelseskonferanse anbefaler vi alle om å teste en av  XXLofotens mange aktiviteter. Og som en profesjonell leverandør har man ikke noe minste antall deltakere. Turen går uansett!

Les om alle tilbudene og meld deg på via linken her direkte til XXLofoten.

Kajakkpadling Lofoten
Fiske Lofottorsk