Ny praktbok!

260 sider med spektakulære bilder og fascinerende fakta og historier fra verdens vakreste øyrike.

Utstiller

Om utstiller
Scandinavian Vibes AS er et nystartet forlag eiet og drevet av Cecilie Larvåg, mangeårig redaktør for Widerøes flymagasin Perspektiv. Lofoten Vibe kom ut i september 2019.

Lofoten Vibe
Åtte øyer ytterst mot ishavet et par breddegrader nord for polarsirkelen. Lofoten er blitt kalt verdens vakreste øyrike. Reisemagasiner og SoMe-guruer fra alle verdenshjørner er over seg over nordlys og midnattssol, majestetiske fjell og kritthvite strender. Dette er Instagram heaven. 

Lofoten er et drømmereisemål for globetrottere og eventyrere. Fra alle himmelretninger kommer toppturentusiaster og surfere, hobbyfiskere og fuglekikkere, fjellklatrere og skikjørere, kunstnere og matentusiaster, ekstremsportutøvere og livsnytere. Og fotografer. Mange fotografer. 

I Lofoten Vibe viser 56 utvalgte fotografer øyriket slik du aldri har sett det før. Vær forberedt på gåsehud, hjertebank, hakeslipp og gledestårer. Levende og interessante tekster og portretter gir innblikk i livet i Lofoten før og nå. I tillegg byr vi på de beste matoppskriftene og en mengde kuriøse fakta om dette fascinerende øyriket.

Messepris kr 500,-
(Veil. pris kr 695,-)

 

Gave til foredragsholdere
Norsk Opplevelseskonferanse har i år gleden av å gi denne praktboken til alle våre foredragsholdene som takk for innsatsen.

Forside bok Lofoten Vibe
Oppslag fra boken Lofoten Vibe med historie
Oppslag fra boken Lofoten Vibe med skikjørere
Oppslag fra boken Lofoten Vibe med kajakkpadler
Oppslag fra boken Lofoten Vibe med surfere