L

 

Kontaktinfo

Innovative Opplevelser
v/ Marie Bergsli

Telefon
90 82 77 88

Epost
marie@mimir.no

 

w

Eventyret på Myken

Myken, det lille øysamfunnet langt ute i havet på Helgelandskysten fikk verdens første arktiske whisky destilleri i 2014, og er nå Norge største whisky produsent!

Foredragsholder
13.08.201910:09 Janne Auby

Destilleriets arktiske Myken Gin er nå inne i Vinmonopolets landsdekkende basis-sortiment på gin. Hvordan har det vært mulig? I sommer har de solgt over 800 billetter til individuelle visninger i destilleriet, og aktivitetsnivået er høyt. For på Myken, hvor neste stopp vestover er Island,  er det bare 9 fastboende, men 8 virksomheter innen turisme! Her kan du bo, spise godt, handle, være med på turer og møte de lokale. Du kan du også reise hit på whiskycamp!

Til Svolvær kommer gründer Roar Larsen for å fortelle sin historie om eventyret på Myken, om whisky, om «teamet» bak satsningen og om hvordan deres virksomhet der nå skyter fart og skaper en ny framtid for Myken. Kjenner vi ham rett vil han også ha med seg smaksprøver på både gin og whisky til Svolvær. Vi gleder oss til denne inspirerende historien om hva det er mulig å få til selv «ytterst på den nøgne ø» hvis man har den lidenskapen og gjennomføringsevnen som skal til.

Sjekk også ut www.myken.no og www.mykendestilleri.no

På denne øya produseres det noe helt spesielt, artikkel og film på TV2.no fra 2018.

Myken Destilleri
Roar Larsen
Myken Destilleri
Nærbilde av Myken Whisky flasker
Myken Destilleri
Tanker i destilleriet
Myken Destilleri
Myken i solnedgang
Myken Destilleri
Glass med whisky