L

 

Kontaktinfo

Innovative Opplevelser
v/ Marie Bergsli

Telefon
90 82 77 88

Epost
marie@mimir.no

 

w

Konferansen går for Miljøfyrtårnsertifisering

Norsk Opplevelseskonferanse har i mange år hatt fokus på bærekraft, både på og utenfor scenen. I 2019 tar vi steget fullt ut! I samarbeid med Miljøfyrtårn er konferansen en nasjonal pilot for utarbeidelse av et system egnet for arrangementer som Norsk Opplevelseskonferanse.

18.09.201913:08 Janne Auby

Dette åpner for at en bedrift som allerede er sertifisert (i denne anledning er det Mimir som er prosjektleder for konferansen og en Miljøfyrtårn bedrift), kan bygge på denne sertifiseringen med ekstra kriterier for Grønne konferanser. Sammen med miljøfyrtårnkonsulent Magne Hvilen har vi jobbet med kriterier og dokumentasjon. Sertifiseringen blir foretatt av lokal sertifisør i Lofoten; Johan Weydahl. Vi tar sikte på å tilfredsstille alle kriterier slik at Norsk Opplevelseskonferanse får overrakt beviset fra Stiftelsen Miljøfyrtårn i løpet av konferansen i Lofoten.

For å komme i mål ser vi frem til at alle konferansedeltakerne bla. bidrar med en så miljøvennlig reise som mulig til konferansen. Gjør som Ann-Kristin Ytreberg og hennes kollegaer fra Stiftelsen Miljøfyrtårn som tar toget fra Oslo! Bruk offentlig kommunikasjon eller samkjøring der hvor det ikke finnes alternativer. Bruk konferansens busstransfer fra/til flyplassen i Svolvær.

Vi vil måle dine klimamessige fotavtrykk i etterkant av konferansen gjennom registrering i forbindelse med vår elektroniske evaluering i etterkant av konferansen.

Og under konferansen tar vi for gitt at alle sorterer avfall i merkede søppeldunker!

Miljøfyrtårnlogo på naturbakgrunn