Han lever for og av lokal mat og drikke!

Espen Blåfjelldal er styreleder i HANEN og driver Valdres Mathus, Kafé og Spiseri, samt mikrobryggeriet Små Vesen og han leverer lokalmat til festivalen Vinjerock.

Innleder
24.09.202115:31 Janne Auby

Når temaet "Mer lokal mat på turistenes fat" skal diskuteres vil Espen innlede om hva han brenner for og hva han har lykkes med i Valdres. Deretter vil han som styreleder i organisasjonen for bygdeturisme og gardsmat, HANEN, delta i debatten om hvordan vi kan styrke dette som viktige "ingredienser" for oppleve Norge på sitt beste og bidra til mer lokal verdiskaping. Kvalitet og opplevelse er viktige stikkord for Espen.

 

Mer lokal mat på turistenes fat!

Portrett av Espen Blåfjelldal., click to open in lightbox
Espen sablerer en vinflaske med øks., click to open in lightbox
Espen lukter på vinglass., click to open in lightbox

Relaterte artikler