Reiselivets magi

Norsk Opplevelseskonferanse 2023 finner sted i Narvik, en by i utvikling og et sted vi gjerne kommer tilbake til. Det er 16. gang konferansen arrangeres, og ambisjonene om å lage en fantastisk konferanse er like høye som tidligere.

Narvik 31. oktober - 1. november 2023

Også i år befinner opplevelsesnæringa seg i tøffe tider. Mange er usikre på framtida, mange sliter med økende kostnader og krevende endringsprosesser. Samtidig merker vi at optimismen og viljen til å klare seg og utvikle seg videre er sterkt til stede blant aktørene. Den følelsen håper vi konferansen kan forsterke enda noen hakk. Å bli inspirert av andre og å dele erfaringer er godt og viktig i tøffe tider. Å bli utfordret til å tenke nytt og finne løsninger man kanskje ikke hadde forestilt seg, er helt nødvendig i dagens konkurransesituasjon. Å diskutere egne erfaringer i gode samtaler med kolleger og nye bekjentskaper, er rett og slett deilig.  

I år har konferansen slagordet «reiselivets magi». Den magien håper vi alle skal få kjenne på. Tryllestøvet ligger klart, og nå håper vi at alle vil være med å drysse det over hverandre både under og etter konferansen. 

Hjertelig velkommen! Vi gleder oss stort til å se dere i Narvik! 

Kristin Folsland Olsen - VisitNorway.com
Bilde av 3 terrengsyklister på fjellet i Narvik.
Sophie Stevens - VisitNorway.com
Bilde av skikjører i solnedgang i NaArvikfjellet
Narvikfjellet
Bidle av par som står på glassbalkong og ser på utsikten.