Skap magi med lys og video!

Alle som har bygd, hus, hoteller eller andre anlegg, vet at det kan være særdeles kostbart og krevende. Så hvorfor leker vi oss ikke mer med lys og video for å skape bedre opplevelsesrom og omgivelser av det som allerede finnes?

Foredrag

Vi har utfordret Lucjan Golas på å vise oss hvordan man kan skape alternative virkeligheter ved hjelp av lys og video uten at det koster skjorta eller krever uoverkommelig innsats. Vi har også spurt om han kan lage en egen lysinstallasjon til konferansen. Det har han lovet at han skal gjøre, og den vil alle få oppleve ute i Narvik by under konferansens måltidsopplevelse tirsdag kveld. Her er det mye å lære og mye å bli inspirert av. Ikke gå glipp av Lucjans smarte tips og forslag!  
 
Lucjan Golas er et kjent navn for mange som er interessert i lyd og lys og scenekunst. Han er opprinnelig polsk, men har vært bosatt i Norge siden 1988. Arbeidserfaringen hans omfatter lysdesign og lyssetting, scenografi, teknisk montering, undervisning og rådgivning. Lucjan har også jobbet som linjeleder ved lys- og sceneutdanningen (NNISS) og er medforfatter av læreboka for medier og kommunikasjon. Mange av opplevelseskonferansens deltakere kjenner Lucjan som teknisk leder ved Lofoten kulturhus. Han har hjulpet oss gjennom en rekke konferanser i Lofoten tidligere. Da har han vært godt gjemt i lysboksen sin. Nå er vi glade og stolte over å kunne hente ham fram på hovedscenen som foredragsholder.  

Portrett av Lucjan Golas