Mapp verden! - Forvandling av rom med digital teknologi

I Kristiansand har innbyggerne sett domkirken deres forvandles til en lysende blå animasjon, store monstre har gått i gatene, svære krokodiller har krøpet rundt i parken mens tigre og struts har spasert over torget som om de eide det. I Oslo har de fylt et 50 meter stort lerret med spektakulært innhold, og på teaterscenen Fjæreheia har de produsert digital scenografi som får publikum til å gispe.

Foredrag

Dette er bare noen av de mange overveldende leveransene fra selskapet Bigwig. Kent Bakke i Bigwig kommer til Norsk Opplevelseskonferanse i Narvik for å vise oss litt av de nye mulighetene som ligger i animasjonsteknologien. Denne type løsninger kan brukes så godt som over alt, og vi kommer selvsagt til å bruke den også konferansesalen underveis! Blir du ikke overbevist av det, regner vi med at Kent klarere å overbevise oss alle om at livet generelt og historiefortelling spesielt er mye morsommere når man bruker animasjon!  
 
BIGWIG er et produksjonsselskap med fokus på kreativt innhold. Bruk av ny teknologi kombinert med god historiefortelling skal underbygge deres kunders ideer, produkter og konsepter. Målet er alltid å sikre god historiefortelling rettet mot målgruppen.  

Kent Bakke  

Kent er utdannet på HiA innen informatikk og har studert Advanced 3D ved Wasburn University, Atlanta. Han er spesialist på film, 3D, og lyddesign. Han% er produksjonsleder og hele tiden på jakt etter innovative måter å formidle et budskap på. Kent er muligens Norges ledende ressurs på 3D- mapping og projeksjon. Han har også utviklet spektakulære reiser for 3D-briller som Oculus Rift, samt hologram for Dreamoc.  Kent står bak en rekke prisvinnende produksjoner. 

Bigwig AS
Illustrasjon  av Kent Bakke