HappyBrain – om lyst og kreativ tenkning

Føler du deg kreativ nok hver eneste dag? Gleder du deg til endringene reiselivet står overfor? Har du lært deg hvordan du skal tenke for ikke å føle deg overkjørt og stressa ved tanken på alt det nye som ruller innover oss?

Foredrag

Er svarene dine nei eller tja på disse spørsmålene, kan du virkelig glede deg til å møte den anerkjente foreleseren, trendspotteren og fremtidsinspiratoren Johnny Sundin. Hans foredrag HappyBrain handler om nysgjerrighet, mot, tankesett og hvordan kreativ tenkning er en av de viktigste nøklene til utvikling og ønsket endring. Hvordan bør vi egentlig tenke i en tid der alt mulig er mulig og våre evner og muligheter til å samarbeide i hverdagen stadig blir satt på prøve? Det er ett av spørsmålene han forsøker å besvare.

Gjennom foredraget får du nøkler og innsikt om:

  • Hjernens overlevelsesstrategier
  • Viktigheten av å rette fokuset riktig
  • Kraften i kreativ tenkning
  • Riktig tankesett og lønnsom holdning
  • Viktigheten av å elske det du ikke vet ennå
  • Kollektiv tenkning og innovasjon 

Johnny Sundin er i Sverge kjent som en av dagens mest energiske og underholdende forelesere – og fem år på rad har han vært på Top100-listen over Sveriges mest populære foredragsholdere. Med en unik, humoristisk og visualiserende fortellerstil og bakgrunn fra arrangementer, media, møter, prosjektledelse og kommunikasjon, deler han erfaringer og kunnskap om suksessholdninger og positiv endringsvilje.  

Johnny liker å skape interaktiv dialog med lytterne underveis, så gjør deg klar til en forrykende liten time med en av konferansens hovedforedragsholdere! 

Portrett av Johnny Sundin