Future Island! Framtida er spektakulær og inkluderende

Vi har gjemt en skikkelig godbit helt til slutt i konferanseprogrammet, så rydd plass i hodet og hjertet for her kommer en inspirasjonsbombe med sprengkraft. Det var nemlig en gang to unge drømmere som alle lo av og ingen trodde på der de satt på en forblåst øy ute i havgapet og snakket om hva de ville få til. Nå er kritikernes latter erstattet med måping og applaus.

Foredrag

Medie- og seriegründer Bjørn Myreze og hans kone, prosjektleder Anja Helen Fagerli, har allerede fått til det ingen ville tro var mulig. De når årlig ut til 1,2 milliarder mennesker gjennom sine digitale produksjoner. Nå drømmer de enda større!  

Future Island tar mål av seg til å bli Europas største virtuelle media- og kunstig intelligens-hub. Og hovedsetet for satsingen ligger på Andenes i Vesterålen. Dette kan åpne store muligheter også for reiselivet. Samtidig er de opptatt av inkluderende arbeidsliv og å skape Norges beste skoletilbud for dagens ungdom.  

"Store satsinger kan gjøres fra den minste utpost", sier de.  

Bjørn og Anja kommer til konferansen for å fortelle om sin utrolige reise, hva de har fått til så langt og ikke minst vise oss hva framtida kan by på når de får til også det de nå har satt seg fore.  

Bilde av Bjørn Myreze og Anja Helen Fagerli
MYREZE AS
StadionThe International 11
Adobe Stock
Bilde av byen Andenes sett fra sjøen.