Digitaliser deg!

Dette seminaret passer for alle som er nysgjerrige på teknologi som verktøy for å skape et mer moderne og bærekraftig reiseliv. Vi møter en bedrift som forteller om hvordan de har digitalisert seg, deretter en leverandør som gir oss innsyn i en praktisk løsning. Seminaret tar først og fremst for seg effektiviseringer av arbeidet som gjøres bak scenen, altså smartere produksjon og tilrettelegging, bedre virksomhetsstyring og kundekontakt, samt automatisering av oppgaver.

Seminar

Digitalisering er en makrotrend vi bare har sett begynnelsen på. Den teknologiske utviklingen går fort og vil føre til enorme endringer framover. Samtidig åpner den store muligheter. Å digitalisere seg handler også om det pågående generasjonsskiftet i reiselivsbedriftene. Ungdommen vil ikke jobbe med ringpermer med laminerte A4-ark og tusj-justeringer. De besøkende vil planlegge ferien fra sofaen sent på kvelden, basert på tilgjengelighet og riktig prising, slik at alt klaffer før de bestiller.  

Del 1: Eksempel fra en bedrift kl. 14.15-15.00

Ciderhuset i Balestrand er en liten bedrift som har jobbet mye med å digitalisere virksomheten. Gjennom den reisen har de gjort seg mange interessante erfaringer. Sommeren 2023 vant de årets Hanen-pris, og en av begrunnelsene for prisen var deres arbeid med digitalisering. Les mer om det spennende selskapet Ciderhuset her!
 
Eli Grete Høyvik, som driver selskapet sammen med resten av familien, vil åpne seminaret med å fortelle om hvilke resultater de har oppnådd og hvilke utfordringer de har møtt på underveis. Vi tror hennes beretning blir svært nyttig og inspirerende for bedrifter som har begynt på – eller står foran – en lignende digitaliseringsomstilling. Det vil også bli åpnet for spørsmål til Eli Grete.

Del 2: Eksempel fra en leverandør  kl 15.15-17.00

Ulrikke Akerbæk fra teknologileverandøren ITERA (itera.no) regnes som en superstjerne innenfor programvareløsningen Microsofts power platform. Hun reiser verden rundt for å fortelle om mulighetene som denne lavkode-plattformen gir. Vi synes det er veldig moro at vi har fått henne til å komme til Narvik for å lære oss om de digitale løsningene som nå ligger rett foran oss, klare til å tas i bruk.  

Du trenger ingen tekniske forkunnskaper for å få utbytte av dette seminaret. Ulrikke vil presentere eksempler på hvordan Microsoft Power Platform kan brukes til å samle inn, administrere og håndtere, automatisere og analysere data uten at du trenger å skrive en linje med kode. Hun starter med en introduksjon av konsepter og ideer og demonstrerer deretter hvordan man kan sette opp løsninger i praksis. Det gis rom for spørsmål underveis.  

Ta en kikk her om du lurer på hva Microsoft Power Platform er. Hva er Microsoft Power Platform?

Sted: Scandic Narvik
Tid: onsdag 1. november kl. 14.15-17.00
Pris: Kr 350,- inkl. kaffepause

Eli-Grete Høyvik og Åge Eitungjerde
Bilde av Eli-Grete Høyvik og Åge Eitungjerde.
Ulrikke Akerbæk
Bilde av Ulrikke Akerbæk