Sommersesong i Covid-19´s tegn

Nordmenn har også i år dominert ferietrafikken over hele landet. Vi sendte fotograf/regissør Per Tomas Govertsen på reise i Nordland i sommer for å gi oss en stemningsrapport. Han møtte reiselivs- og næringsaktører, fastboende og turister og intervjuet dem om Norgesferie og nordmenns ferievaner.

INTERVJUER - DISKUSJONER - PANELER

Selv om denne innsikten er hentet inn i for InnOpp, Nordnorsk Reiseliv og destinasjonsselskapene i Nordland, tror vi de fleste tilbakemeldingene Govertsen fikk gjelder for hele landet. Derfor vil vi presentere disse på konferansen. Hva er god tilrettelegging i naturområder? Gjør vi for mye eller for lite? Hvem bør betale for fellesgodene? Hva mener lokalbefolkning og turister? Synes bedriftene at nordmenn er mer kravstore gjester enn utlendinger? Bruker de feriepengene sine på andre ting?

Govertsen vil spille opp flere tema i sine reportasjer, og på konferansen vil vi både få se intervjuene og anledning diskutere temaene. Både dere som deltar, i form av paneler på scenen og som "meningsmålinger" i salen der og da.

Per Tomas Govertsen
Per Tomas Govertsen
Bilde av Per Tomas Govertsen i fly med utsikt over landskap.
Roger Johansen
Bilde av Per Tomas Govertsen på brygge med dame i fargerik strikkegenser.
Per Tomas Govertsen
Bilde av Per Tomas Govertsen i båt foran hytter på Manshausen.