Hva er Tenk Træna og Træna 365?

I disse dager er utviklingssjef Moa Björnson i Frankrike for å motta en pris fra Place Marketing Forum for måten de jobber på. Og i forlengelsen av det, for hvordan Træna inspirerer andre steder i andre land. Tenk at hva en liten kommune ytterst i havgapet gjør, legges merke til ute i Europa!

Foredrag
22.09.202108:34 Janne Auby

På Træna har de allerede prøvd ut ulike former for workation og hatt både kunstnere, kokker og gründere "in recidence". I satsningen Tenk Træna sies det at de ikke ønsker turister, men korttidsinnbyggere. Noen blir noen dager, noen blir i flere måneder. Nå er de i gang med å realisere "samfunnshotellet" Træna 365. Det gjøres som et samarbeid mellom lokalsamfunn, investorer utenfra og ildsjeler som er forelsket i Træna. Trænafestivalen har skapt merkevaren og gitt mange besøkende i løpet av noen få dager. Nå er målet besøkende året rundt.

På konferansen vil Moa Björnson og Trygve Sunde Kolderup, som er medgründer, fortelle mer om hva skjer der nå. Træna er en av Norges minste kommuner, men vinner likevel priser som en av de mest innovative. Hør mer om dette i Mo i Rana!

 

Bli også med på en unik workation på Træna før konferansen, les mer om workation.
NB! Egen påmelding direkte til workation.

Mennesker på befaring på Træna før bygging av samfunnshotell., click to open in lightbox
Vardehaugen
Hytte under konstruksjon på Træna i solnedgang., click to open in lightbox
Vardehaugen
Stue på hotell Træna 365., click to open in lightbox
Moa Björnson
Portrett av Moa Björnson, click to open in lightbox
Trygve Sunde Kolderup
Portrett av Trygve Sunde Kolderup, click to open in lightbox