Norsk Opplevelseskonferanse er et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og Reis Nord.

Arrangører
22.08.201615:22 Janne Auby

Om Innovative Opplevelser
Innovative Opplevelser er et samarbeid mellom næringslivet ved bedriftene i klyngen, virkemiddelapparatet, og forsknings- og utdanningsinstitusjoner. De over 60  bedriftene som deltar i Innovative Opplevelser holder til i Nordland, i regionene Lofoten, Vesterålen, Ofoten, Helgeland og Salten/Bodø samt på Svalbard. I tillegg er det nasjonale partnere som De Historiske Hotel og Spisesteder, Hanen og Widerøe.

Arrangører:
Norsk Opplevelseskonferanse er et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NordNorsk Reiseliv og Reis Nord* 

  • Sekretariat: Vinterfestuka v/ Steingrim Sneve
  • Prosjektledelse: Innovative Opplevelser v/ Bård Jervan, Marie Bergsli, Janne Auby og Per Tomas Govertsen
  • Regissør / produsent / film: Per Tomas Govertsen
  • Design / layout: Mimir AS v/ Janne Auby

Øvrige spørsmål om konferansen kan rettes til Innovative Opplevelser v/ Marie Bergsli tlf. 90 82 77 88 marie@mimir.no

  

* Reis Nord har som formål å bidra til en bærekraftig og konkurransedyktig reiselivs- og opplevelsesnæring i Nord-Norge. ReisNord er et prosjektsamarbeid med Kunnskapsparken Helgeland, Kunnskapsparken Bodø, Egga Utvikling og reiselivsklyngene Arctic 365 og Innovative Opplevelser 2.0.

Prosjektet er støttet av leverandørutviklingsprogrammet N2 i regi av Nordland-, Troms- og Finnmark fylkeskommune, Sametinget, Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

Simon-Fossheim-Helgeland-Reiseliv
Jente i rød ytterjakke og ryggsekk mot snødekt fjell., click to open in lightbox
CH-Helgeland-Reiseliv
Skulpturen Havmannen i Blåtimen., click to open in lightbox
Logoene til Innovative Opplevelser, Nordland fylkeskommune, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, Reis Nor, click to open in lightbox