“Powered by Mo i Rana”

Mo i Rana har en stolt industrihistorie og er en smeltedigel for teknologiske og kulturelle muligheter. Omstillingene helt fra 1800 tallet har vært mange og er en del av ranværingens kultur og væremåte. I dag er det den digitale og grønne omstillingen som er i fokus og Mo Industripark har tatt en posisjon som grønn industripark i verdensklasse. Og Rana kommune har satt en felles visjon om å bli Norges grønne industrihovedstad.

Post-arrangement - Onsdag 3. november

"Powered by Mo i Rana" vil gi oss et innblikk og kunnskap om, en for oss i reiselivsnæringen, ukjent og spennende verden. Fokus blir hvordan man jobber visjonært med grønn omstilling i Rana kommune. Vi får en guidet busstur i byen og i Mo Industripark og vi besøker +Bygget som har bikuber på taket og egen birøkter! +Bygget produserer egen strøm og gjenbruk av varme fra produksjonen i Mo industripark og på taket til Plussbygget står cirka 700 solcellepaneler som bla brukes til å lade opp el-bilene til leietakerne i huset.

Etter det faglige påfyllet som tar ca. 2 timer skal vi utforske det sosiale livet i byen. Det blir "barcrawl" med stopp på ølbaren på AS Norsk Gjærverk hvor det blir servert Street food. Videre til kaffebaren Munin Coffee Roasters for så å avslutte på Rust vinbar.

Bussavgang utenfor Scandic Meyergården.

Dato: Onsdag 3. november
Tid: Kl. 16.00 – ca 21.00. 
Pris: Kr. 500,- inkl. guidet tur, street food, 1 glass øl, 1 glass vin og kaffe.

AS Norsk Gjærverk
AS Norsk Gjærverk
Kasse med ølflasker med logoen til AS Norsk Gjærverk.
Munin Coffee Roasters
Munin Coffee Roasters
Bilde av mann som står å brenner kaffe.
Rust Vinbar
Rust Vinbar
Bilde av forkle med skriften Rust Vinbar som henger på krok.