“Gjensynstreff “

Nå kan vi endelig møtes igjen! Og det sosiale aspektet er viktigere enn noen gang! Mingling med god mat & drikke er hva vi inviterer til når vi samles til "gjensynstreff" på Nordland Teater.

Treffsted - Mandag 1. november

Nordland Teater er et turneteater for Nordland med eget teaterbygg sentralt i Mo i Rana.

I et normalår underholder de rundt 30.000 publikummere fordelt på 300 forestillinger. Denne kvelden skal vi først og fremst underholde oss selv med den hyggelige praten, noe godt å spise og drikke. Men, selvsagt blir det også kulturelt påfyll!

Sissel gjør Monica Z
Sveriges First Lady of jazz, Monica Zetterlund (1937-2005), satte dype musikalske spor etter seg. Den folkekjære artisten ble verdensberømt gjennom samarbeidet med musikere som Bill Evans, Louis Armstrong, Stan Getz og Quincy Jones. Zetterlund ble også viden kjent som skuespiller i en rekke filmer, blant annet Hasse & Tage-filmene "Att angöra en brygga" og "Âppelkriget", og i seriene "Utvandrerne og Nybyggerne" sammen med Liv Ullmann.

På den sosiale sammenkomsten mandag kveld framfører Nordland Teaters egen first lady of jazz, Sissel Brean, et utvalg av låter fra Zetterlunds musikalske skattekiste. Sammen med seg på scenen har hun den eminente Kjell-Joar Petersen Øverleir på kontrabass. Det ligger til rette for en behagelig oppstart til opplevelseskonferansen.

Kun få minutters gange fra Scandic Meyergården.

Dato: Mandag 1. november
Sted: Nordland Teater
Tid: Kl. 19.00. Baren er åpen til ca 22.30
Pris: Kr. 400,- som inkl. finnbiffgryte med tilbehør, 2 "enheter" drikke (øl/vin/mineralvann) samt underholdning

Nordland Teater
Portrett av Sissel Brean
Nordland Teater
Vakre lyssatte trær med forskjellige farger i teaterparken.
Nordland Teater
Lyssatt Nordland Teater om kvelden med forskjellige farger og rødt hjerte på veggen.