Til Træna før Mo?

Hva med å prøve ut de splitter nye boenhetene i trinn 1 for Træna 365 og unne seg en helt unik workation før konferansen? Og få med deg en nettverksamling mandag 1. november om "Testsone Træna" og andre erfaringer med å koble forskere og reiselivsaktører?

WORKATION - NETTVERKSSAMLING
Påmelding Træ

På Træna har de allerede prøvd ut ulike former for workation og hatt både kunstnere, kokker og gründere "in recidence". I satsningen Tenk Træna sies det at de ikke satser på turister, men på korttidsinnbyggere. Nå er de i gang med å realisere "samfunnshotellet" Træna 365 som et samarbeid mellom lokalsamfunn, investorer utfra og ildsjeler som er forelsket i Træna. Trænafestivalen har skapt merkevaren, nå er målet besøkende året rundt. Dra dit og lær mer om hvorfor en av Norges minste kommuner vinner priser som en av de mest innovative.

Hanne Lykkja fra Nordland fylkeskommunes besøksforvaltningsprosjekt er med på samlingen på Træna. Hun har jobbet med reiseliv og lokalsamfunnsutvikling – og problemstillinger som hvordan forbereder vi oss på mer besøk, kan vi styre hvem som kommer til oss og hvordan kan reiselivet utvikles i tråd med lokalsamfunnets interesser.

Workation og nettverkssamling på Træna er støttet av  Norges Forskningsråd. Første byggetrinn i Træna 365 åpner snart, og der kan dere få bo hvis dere drar dit før konferansen. Eller etterpå for den del. På selve konferansen vil utviklingssjef Moa Bjørnson og medgründer Trygve Sunde Kolderup fortelle mer om hva som er på gang.

Tirsdag morgen blir det felles avreise med morgenbåt fra Træna til Stokkvågen og videre med buss til Utskarpen og "Til Elise Fra Marius". Her drives en av Nord-Norges beste og mest spennende restauranter, og det mulig å delta på bedriftsbesøk i regi av Norsk Opplevelseskonferanse. Etter besøket blir det transport til Mo i Rana og ankomst i god tid før konferansestart.

For å finne reisemuligheter ut til Træna, bruk appen Reis Nordland eller nettsiden Reisnordland.no

Les mer om Træna Workation her.

Meld deg på direkte her.

 

Kontaktinformasjon:
Moa Björnson, moa@traena365.no - 47 47 80 16
Trygve Sunde Kolderup, trygve@traena365.no

Bilde av bygging av bygning på Træna i Solnedgang
Vardehaugen Arkitekter
Illustrasjon avkom i bygning med sovepose og utsikt mot Trænstaven.
Vardehaugen Arkitekter
Illustrasjon av stue i samfunnshotell på Træna.
Vardehaugen Arkitekter
Illustrasjon av rom i samfunnshotell på Træna.
Moa Bjørnson
Portrett av Moa Bjørnson
Trygve Sunde Kolderup
Portrett av Trygve Sunde Kolderup