Smaken av Helgeland

Vi lar oss begeistre av kokkekunsten, de hyggelige gjestene ved bordet, god drikke og små kunstneriske drypp i løpet av kvelden. 

Måltidsopplevelse

Svein Jæger Hansen, kjøkkensjef på Scandic Meyergården Hotell ble kåret til reinsdyrkokken i 2017 og har frontet nordnorsk og arktisk mat i en årrekke.

Denne kvelden vil Svein og teamet hans by oss på et imponerende mangfold av retter hvor "Smaken av Helgeland" er i fokus.

Vi samles til mingel og aperitif i foajeen til Meyergården Spectrum kl. 19.00.

Baren er åpen til kl. 00.30. Dørene stenger kl. 01.00.

  

I resepsjon på Meyergården selges signerte Jæger Hansens Villmarkskokebok på 230 sider til Norsk Opplevelseskonferanse 2021 for dem som ønsker et minne fra Helgeland

Leif Karstensen
Bilde av tallerken med middag med kjøtt, og tilbehør.
Bilde av Svein Jæger Hansen sammen med Wenche fra God Morgen Norge og kokeboken hans.