6,5 tips til en bedre arbeidskultur

Norsk Opplevelseskonferanse er stolte og glade over å kunne sette Solfrid Flateby på talerlista. Her kan du vente deg et inspirerende og morsomt foredrag med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan jobbe med kultur og arbeidsmiljø på din egen arbeidsplass. Her lærer du om hva som er viktig for å lykkes med både å rekruttere og å beholde de gode folka. Med Solfrids store engasjement, kunnskap og formidlingsevne ser vi fram til ny kraft og påfyll på tanken!

Foredrag - 1. november

Å bygge et godt arbeidsmiljø er det viktigste en leder kan gjøre for å beholde sine ansatte og rekruttere nye i et marked hvor konkurransen om arbeidskraft er stor. Men hvordan gjør du egentlig dette? Det finnes mange foredrag som inneholder vitenskapelige fakta om hva ledelse er, og hva som kjennetegner en "god leder", men Solfrid legger i tillegg vekt på hvordan vi gjør dette. Hun gir konkrete råd som kan gjelde for ledere for alle aldersgrupper, og hun viser også forskjellen på hva som kjennetegner en god leder hos den yngste generasjonen.

Det stilles store krav til arbeidstakere og -givere i en verden hvor individualisme, høyt arbeidspress og stress preger livene våre, og der omstillinger er blitt en del av hverdagen. Veiene til å ha det bra og gjøre det bra kan være mange, men Solfrid Flateby har troen på ansvarliggjøring, mot, verdibasert arbeid - og at vi "er den beste utgaven av oss selv". Hun forteller om hvordan vi kan ta ansvar for eget arbeidsmiljø - for å ha det bra og gjøre det bra!

Med Solfrid på scenen får du latter, gjenkjennelige historier og eksempler - og vi tror du vil ha lyst til å gjøre litt mer av noe og litt mindre av noe annet etter å ha hørt dette foredraget.

Norges beste kvinnelige foredragsholder

Solfrid Flateby (49) er en av Norges mest populære foredragsholdere. Hun har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid ble kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder av Talerlisten.no i 2018 og 2019, og til Årets Taler for 2021.

Susanne Sivertsen
Portrett av Solfrid Flateby