Digitalisering

La deg inspirere av innovative aktører og spennende løsninger på morgendagens utfordringer. Kos deg med kaffe og kake, møt nye og gamle kjenninger og bygg nettverk! Lytt, spør og lær!

Tema

På konferansens første dag inviterer vi til nyskapningen minglemesse. Her får du møte og lytte til interessante aktører som representerer digitaliseringsbølgen vi står overfor. Disse er blant annet:

  • Ventyr fra Tromsø som har utviklet en "Too good to go"-app for opplevelsesbransjen.
  • Fox Media kommer fra København og demonstrerer mulighetene VR gir i forbindelse opplevelsesdesign og gir deltakere mulighet til å prøve VRbriller. Kort foredrag i plenum mot slutten av hver bolk med deltakerne.
  • Det nasjonale kvalitetssystemet Varde Opplevelseskvalitet ved Trygve Steen fra XXLofoten forteller hva som skal til for å kvalitetssikre dine opplevelser. Du vil også møte Brim Explorer ved Karoline Skahjem og Museum Nord ved Ole Martin Hammer som begge har opplevelser som er Varde-sertifisert.
  • Adventure tech er et teknologiselskap som utvikler programvare for reiselivet. Med kontorer i Svolvær, Bergen og Hamar. Et av produktene Adventure tech har utviklet er Bilberry. Bilberry er et booking operativ system som er laget av og for opplevelsesbedrifter. Programvaren forvalter hele din virksomhet, alt fra å holde orden på kundeoppfølging og bookinger til å styre ressurser og økonomi.
  • Noe du ønsker å formidle? Med VoiceOfNorway kan du publisere dine attraksjoner basert på posisjon gjennom tekst, bilder og fortellerstemmer på all verdens språk. Vil du utvide virkelighet  ytterligere for dine besøkende lager vi også hologrammer av mennesker eller 3D Objekter – bedre kjent som AR (Augmented Reality) – tilgjengelig på smarttelefon. Møt Experio på minglekonferansen og hør mer om Voice Of Norway.

Dersom du synes det blir for liten tid til å snakke med alle, vil du møte flere av disse aktørene igjen på hotellet under konferansens dag 2. 

På konferansens dag 2 vil vi også møte Inga Strümke. Hun vil dele refleksjoner og kunnskap om hva maskinene vil bety og hva de kan lære oss i framtida. Kunstig intelligens vil kunne påvirke både hverdagen og reisevanene våre. Helt sikkert vil de påvirke måten vi arbeider på i reiselivet. Ikke gå glipp av det! Les mer om Inga under foredragsholdere.

Kristin Folsland Olsen
Kristin Folsland Olsen
Varde logo

Les mer om