Hvordan reise til Norsk Opplevelseskonferanse?

Her finner du informasjon om hvordan du kan reise til og fra Svolvær, samt transport fra/til Svolvær Lufthavn.

Reise - Transport

Reis miljøvennlig
Konferansen ønsker å bidra til minst mulig klimamessige fotavtrykk. Lofoten er et øyrike i vår nordligste del av landet, men hvorfor ikke ta toget til Bodø og båt videre til Lofoten? Bruk kollektivtransport der hvor det er mulig! Sjekk vy.no og sj.se for togstrekninger. Prøv 177 Nordland sin reiseplanlegger for å planlegge din reise med buss og båt.

Men dersom du må reise med fly til Svolvær, bør du ta kollektivtransport til avgangs-flyplassen. Har du mulighet, så kjøp en klimakvote for din reise.

Kompiskjøring
Bor du slik til at du må ta bilen? Ta med deg flere i bilen; lag et innlegg på Facebooksiden til Norsk Opplevelseskonferanse: F.eks: Hei! Jeg kjører fra Andenes til Svolvær mandag 28.10 kl. 14.00. Vil du sitte på så plukker jeg deg opp underveis!  

Fellestransport til/fra Svolvær lufthavn
Bruk vår felles transfertjeneste med vår Miljøfyrtårn sertifiserte samarbeidspartner Arctic Buss Lofoten til/fra flyplassen i Svolvær. Vi vil legge ut hvilke ankomster og avganger som gjelder her på nettsiden og i resepsjonen på alle overnattingssteder. Pris kr. 120,- pr. person pr. vei. Settes på din faktura.

Joakim Andersen - Arctic Buss Lofoten
Minibuss på veien i Lofoten