Kan maten bestemme ferien?

De kalles foodies eller matelskere, og de samler på mat- og måltidsopplevelser. Hvordan får vi tak i dem og hva forventer de at vi skal gi dem?

Temadag

I dette seminaret vil det både bli intervjuer med foodies og matskribenter, dialog om måltidsopplevelser som selger og hva som gir slike måltider verdi. Hvor stort kan foodies bli som marked? Seminaret arrangeres i samarbeid med De Historiske Hotel og Spisesteder.

www.dehistoriske.no

 

Bodil Fjellestad, kjøkkensjef på Gloppen Hotell. Kåret til  årets Bondelagskokk i 2013-2014.
www.gloppenhotell.no
www.bondelaget.no

 

Jørn Lie driver restaurantene Vaaghals og Gamle Raadhus i Oslo. Han gikk sin læretid på Grand Hotel. Etter endt læretid tilbragte han 2 år i USA, så to sesonger hos Arne Brimi før han var 10 år på Feinschmecker. Gamle Raadhus har han drevet siden 2000 og Vaaghals åpnet han i 2014 blant annet sammen med Arne Brimi.

Fra 1993 til 2000 var Jørn på kokkelandslaget som kokk og kaptein og innkasserte sølv sammenlagt i kokke-OL i Berlin. Han vil fra januar i år og frem til 2020  være manager for junior- og seniorkokkelandslagene.
www.gamleraadhus.no

www.vaaghals.com

 

Anders Husa er en foodie og matskribent med base i Oslo. Han oppsøker de beste spisestedene i verden, med et spesielt fokus på Skandinavia. Restaurant- og reisetips deles med følgere og lesere i hans egne kanaler, på Matkanalen, i Godt.no-magasinet, og Appetitt.
andershusa.com
instagram.com/andershusa

facebook.com/andershusacom/

 

Seminaret blir ledet av Anne Karine Statle, Lofoten Mat. 

 

Tidspunkt: Onsdag 1.11 kl. 14.15 – 17.00
Sted: Svinøya Rorbuer, Galleri Gunnar Berg
Pris:  Kr. 350,- inkl. kaffepause

Bodil Fjellestad
Bodil Fjellestad med vakre fjell i bakgrunnen
Jørn Lie
Jørn lie anretter mat på restaurant kjøkken
Arnold Lan
Anders Husa
Anders Husa
Sundvolden Hotel
Gourmet middag på hvit tallerken