Hvordan møter vi framtidens turister?

Hva må vi vite om dem, og de vite om oss? Når vi fram med vår måte å kommunisere på? Hva er forskjellen på hvordan vi og kinesere tenker?

Temadag

Karianne Vige Teie Andersen er tidligere daglig leder i Stiftelsen Sykkelturisme i Norge, men jobber nå som Keyaccount manager i Camp Supply International. Hun bor og jobber både i Skien og Changzhou og har gjennom et mangeårig forretningsforhold til Kina skaffet seg god innsikt i både i hvordan kineserne oppfatter oss og omvendt.
www.csinorway.com

Haaken Christensen,  Innovasjon Norge har bla. ansvar for temasatsningene og bærekraftig reiseliv samt ekspert på vandring, sykkel, jakt og fiske. Han .vil fortelle om erfaringene med Innovasjon Norges nye «opplysningsfilmer» til utenlandske turister som skal på tur i norsk natur.

Direktør Reiseliv og Kultur Audun Pettersen, Innovasjon Norge vil dele innsikt i hvordan andre land ønsker å håndtere stor turistvekst.

Klyngeleder i Innovative Opplevelser, Bård Jervan  vil lede seminaret og bringe inn betraktninger fra turismeforskning på temaet underveis.

 

Tidspunkt: Onsdag 1.11 kl. 14.00 – 17.00
Sted: Scandic Svolvær
Pris: Kr. 350,- inkl. kaffepause

Karianne Vige Teie Andersen
Karianne Vige Teie Andersen
Haaken Christensen
Haaken Christensen
Audun Pettersen
Audun Pettersen
Baard Jervan
Baard Jervan